Ons nieuwe uitshirt?

De hele vereniging is momenteel in de ban van het nieuwe clubshirt. Onze onvolprezen shirtcommissie (Maurice, Xavier en Mark) is op het lumineuze idee gekomen om de leden uit te dagen zelf een shirt te ontwerpen! De creaties stromen binnen, maar er kan nog meer bij. Hadden we deze week dan nog tijd om te tafeltennissen? Ja, maar dat is bijzaak.

Inzenden t/m a.s. zaterdag

Iedereen kan nog inzenden t/m a.s. zaterdag: surf naar owayo.nl en ga los. Er zijn maar een paar regels: je moet kiezen voor teamshirt F5 Pro met polokraag en voor de clubkleuren Blue 3 (blauw) en Moss 2 (groen). En voor de rest ga je je gang maar. Zie voor meer info de mail die Maurice op 7 februari rond heeft gestuurd. Hij hintte daarin ook naar een verrassing voor het winnende ontwerp, dus als je nog niks hebt ingestuurd: gauw aan de slag met je creativiteit! 

Wat verder ter tafel komt

Door de euforie over de shirtontwerpwedstrijd zouden we bijna wat verder ter tafel komt vergeten. Team 4 kwam maandag ter tafel, team 2 dinsdag. Team 3 kwam helemaal niet ter tafel, omdat de tegenstander niet ter tafel kwam. Die hadden corona of zoiets. Het eerste komt vrijdag nog ter tafel.

Overhees 4 was dermate afgeleid door de shirtontwerpwedstrijd, dat ze hun aandacht nauwelijks bij de wedstrijd konden houden. Ton en Xavier gingen maandagavond in Vleuten dus met 5-0 onderuit tegen Fletio 5. Misschien zou een nieuw uitshirt helpen.

Bij team 2 daarentegen gierde als gevolg van de shirtontwerpwedstrijd de adrenaline dusdanig hard door het lijf dat ze dinsdag thuis Laren 2 verpletterden: 9-1! Of zou dat komen door de grote schare vrouwelijke fans die Overhees 2 nu eenmaal van nature heeft. Zij vuurden hun idolen enthousiast aan, er werden nog net geen slipjes op tafel gegooid. Tja, met zo’n fanclub wil het wel lukken. Frank en Leo kenden geen genade, Gerard was zo sportief om Laren ook een puntje te gunnen.

Overhees 1 moest vrijdag naar Hilversum, zonder de geblesseerde Jan. Er moest een vervanger gevonden worden en dat werd Eunice. Die deed zo stormachtig haar best dat de hele wedstrijd werd afgelast, waarmee zij Jan wat extra tijd gaf om rustig te herstellen van zijn blessure. Een perfecte invalbeurt dus! Hartelijk dank Eunice!