Iedereen die langs wil komen is van harte welkom. Er kan een paar dinsdagavonden gratis en vrijblijvend mee worden gespeeld om te kijken of de sport en de club bevallen. Er is altijd wel iemand om een balletje mee te slaan en om desgewenst iets te vertellen over de techniek. Natuurlijk is er ook alle gelegenheid voor een drankje en een praatje in de gezellige bar bij de zaal. Sportiviteit en gezelligheid is ons motto.

Pas na een paar keer meespelen kan worden besloten om wel of niet lid te worden. Wie lid wordt kan ervoor kiezen om uitsluitend recreatief te spelen, of om aan competitiewedstrijden mee te doen. TTV Overhees speelt in de middelste en lagere afdelingsklassen (senioren) en de ervaring leert dat nieuwe leden vaak tot hun eigen verbazing al snel mee kunnen draaien in de competitie! Maar voor alleen recreatief tafeltennis is ook alle ruimte.

De contributie bedraagt € 175,- per jaar. Hiervoor kan het hele jaar door (m.u.v. de zomervakantie) elke dinsdagavond van 20:00-23:00 uur worden getafeltennist, recreatief/training en desgewenst ook in competitieverband. De competitie loopt van ca. medio september tot begin december (najaarscompetitie) en van ca. medio januari tot medio april (najaarscompetitie).

Neem voor meer informatie of om lid te worden contact op met onze secretaris: Frank Weijers (tel. 06-51039253, e-mail secretaris@overhees.nl)