Sinds de vorige recap zijn we weinig opgeschoten. Alle wedstrijden werden verloren, op één na: team 4 boekte een glansrijke overwinning op de concurrent. Goed nieuws is verder dat team 1 weer compleet is.

Hersteld van zijn blessure is Jan terug in de hoofdmacht. Hij hielp zijn team in de uitwedstrijd bij concurrent WIK 1 met één zege en dat was ook de oogst van Mark en Gerben. Opvallend was dat elk van een andere tegenstander won. De dubbel ging de mist in, waardoor er een pijnlijke 7-3 nederlaag op het bord stond tegen de nummer laatst. Dezelfde nederlaag als deze week thuis tegen LTTC 2, wat dan weer relatief knap was, want LTTC is lijstaanvoerder. Man van de avond bij ons was Mark, met twee overwinningen tegen spelers met een veel hogere rating: zeer knap! Jan wist niet te scoren en Gerben pakte er net als vorige week één. Team 1 vecht tegen degradatie, het staat vierde met drie punten meer dan de nummers 5 en 6, maar die hebben beide nog een pot te gaan.

Overhees 2 ging op bezoek bij SVO 2 en waar de thuiswedstrijd nog met 6-4 werd gewonnen, ging het nu mis: 7-3 voor de gastheren uit De Meern. Frank kampt met een vormcrisis van heb ik jou daar en kan zich misschien beter beperken tot het schrijven van stukjes. Zijn laatste overwinning dateert van zes weken geleden. Het moet bij team 2 momenteel van Leo en Gerard komen en zij kwijten zich prima van hun taak: Leo won er twee, Gerard één. Typisch Gerard om dan wel van hun beste man te winnen. Overhees 2 zag SVO passeren op de ranglijst en staat nu derde.

Team 3 kon trainen deze week, want SHOT 8 bleek opeens niet te kunnen spelen. De beker voor het vaakst schuiven met wedstrijden gaat ongetwijfeld naar SHOT, wij herinneren ons vorig seizoen toen zowel onze geliefde wedstrijdsecretaris als individuele spelers van team 2 werden gebombardeerd met mails van dorpsgenoten met een SHOT-shirt die zowel de uit- als de thuiswedstrijd wilden verplaatsen omdat er personele problemen waren vanwege het deelnemen aan zowel reguliere als duocompetitie. Niet zo handig. Maar goed, wij zijn de flexibiliteit zelve en dus wordt deze wedstrijd volgende week gespeeld.

Dan komen we bij de helden van deze week: Overhees 4. Daan en Xavier traden aan tegen concurrent DTV Smash 4 en namen een 1-4 overwinning mee uit Driebergen. Daan bleef de hele avond zeer knap ongeslagen en Xavier pakte solo één keer winst en jawel: beide heren toonden aan dat Overhees ook een dubbel kan winnen. Xavier en Daan knalden naar een 6-11, 6-11, 5-11. Zo doe je dat, heren van team 1 en 2! DTV Smash blijft team 4 net voor in de stand, maar het scheelt maar één punt en de Driebergers hebben een wedstrijd meer gespeeld. Plek 5 ligt voor het grijpen!