Ja, ook verslaggevers hebben recht op een welverdiende vakantie. Dus terwijl de competitie in volle gang was stokte hier even de toevoer aan nieuwe artikelen. Inmiddels is de competitie een flink eind gevorderd en we moeten constateren dat het helaas niet overal even lekker gaat.

Bij Overhees 1 zijn de zorgen groot. Jan is nog altijd geblesseerd, waardoor het team vaak een beroep moet doen op een invaller. Tegen concurrent Hilversum 7 werd uit met 7-3 verloren en tegen koploper Otio 1 thuis met 2-8. Alle punten werden door Gerben binnengehaald. Mark en Leo deden allebei hun stinkende best, maar wisten geen punten te scoren. Team 1 staat nu vijfde en is in gevaar. Gelukkig is de rentree van Jan op handen.

Team 2 boekte een bijzonder knappe overwinning van 3-7 bij ZTTV 2, mede dankzij een puike invalbeurt van Jos, die twee keer won, en een weergaloos dubbel van Gerard en Leo. Het tweede stond na de eerste wedstrijd nog laatste, maar is daarna gestaag geklommen richting plek 2. De koppositie lijkt echter buiten bereik, zeker na het 4-6 verlies tegen koploper Woerden 6. Het was absoluut niet de avond van Frank, maar Gerard is in topvorm momenteel en was met twee zeges en opnieuw een overwinning met Leo in de dubbel (met enige mazzel dit keer) dé man van team 2.

Overhees 3 zit misschien nog wel dieper in de shit dan team 1. Ook het derde verloor zijn twee laatste wedstrijden, allebei met 7-3 van ZETA 1 en Hoogland 6. Ze staan net als het eerste op plaats 5, maar met slechts drie punten meer dan de hekkensluiter en ook nog een wedstrijd meer gespeeld. Maurice brengt een aardige hoeveelheid punten binnen, terwijl Peter zoekt naar vorm. Daan boekte een mooie zege in Hoogland, maar treft veelal tegenstanders die gewoon sterker zijn. Niets is nog verloren, maar het tij moet wel worden gekeerd. Kom op mannen!

Team 4 speelde maar één wedstrijd de voorbije twee weken, tegen Maarssen 8. Ook dat werd een nederlaag: 1-4, de eer werd gered door Daan. Het vierde staat helaas laatste, met een behoorlijke achterstand op nummer 5, maar wel met nog een wedstrijd tegoed. Of Allan het gaat redden om dit seizoen nog in actie te komen is de vraag, we hopen dat hij nog kan bijdragen aan het doel dat hij altijd zo raak verwoordt: niet laatste worden!