Speelronde 3 zit erop en die beviel ons maar matig: Overhees 1, 2 en 4 gingen allemaal de boot in. De wedstrijd van team 3 werd uitgesteld.

Noppenbrigade wint van team 1

Overhees 1 ging op bezoek bij de noppenbrigade van Bunschoten-Spakenburg, Bunshot 1. Mark kan zich een betere invulling van de woensdagavond voorstellen dan een avondje aanrommelen tegen lange noppen, maar hij bracht het er nog niet zo slecht van af door te winnen van Evert Blotenburg en Rob Boers. Stefan lijkt het patent op winnen in de vijfde met twee puntjes verschil van Gerard te hebben overgenomen, want hij deed het wéér, dit keer tegen Evert: 7-11, 11-9, 11-3, 10-12, 9-11. Knap gedaan en alweer de derde winst in vijven dit seizoen voor Steef! Gerard speelde dit seizoen nog maar één fiver en die ging nog verloren ook. Net als de dubbel, waarin Stefan en Gerard ver kwamen, maar die net met 11-9 in de beslissende verloren ging, heel jammer. Einduitslag 7-3 voor Bunshot. Team 1 staat onderaan, we hopen op een snel herstel van Ruben.

 

Overhees 2 terug op aarde

Het stond er echt na twee duels: team 2 bovenaan. Zwaar boven hun stand, zo bleek na het zaterdagmiddagtreffen tegen Almere United 2. Raymond Visscher en Jeffrey van Riebec waren echt een klasse beter dan Peter, Leo en Frank. Alleen tegen Feryat Aslantas wisten Leo en Frank door te komen. Dus dat waren twee puntjes voor team 2 en daar bleef het bij. Meer zat er ook niet in. Het is best gezellig daar in Almere op zaterdagmiddag met jeugd en senioren door elkaar heen, al bloedt het gauw dood in de nazit zo zonder pijpje pils (begrijpelijk, gezien de aanwezige jeugd). Dus gauw de Spa achterover en gaan, zeker als je plotseling minutenlang wordt getrakteerd op een loeihard alarm. Overhees 2 is terug op aarde en zakt na de 2-8 nederlaag terug naar de middenmoot. (dank aan Almere United voor de foto’s)

 

Geen loon naar werken voor team 4

Ze knokten als leeuwen, Ton en Allan. Maar ze werden niet beloond voor hun noeste arbeid in de thuiswedstrijd van team 4 tegen Fletio 5. Eigenlijk waren alleen de dubbel en Allans pot tegen Coen van Baren kansloos. In de andere wedstrijden deed Overhees prima mee, maar het ging steeds mis op de beslissende momenten: Allan deed maar heel weinig onder voor Renata Zwerver (14-12, 9-11, 6-11, 10-12) en Ton kwam zelfs tot vijf games tegen haar en het was ook tegen Coen een close call (11-8, 9-11, 12-14, 9-11). Een nogal geflatteerde 0-5 was de keiharde realiteit na afloop. In de 6e klasse F is al een enorm gat ontstaan tussen de bovenste en de onderste drie teams. Team 4 staat vierde en moet proberen dat vast te houden.

Zo waren de resultaten niet om over naar huis te schrijven deze week. Maar ja… we hebben er toch maar weer wat over geschreven.