Voor het eerst in de historie van Overhees doen we mee met twee teams in de ‘nacompetitie’ van de afdeling Midden, de bekercompetitie. Dat betekent een dubbele kans op kwalificatie voor de knock-out rondes. Als het nú nog niet lukt…

Team 1 (bestaande uit Daan, Gerard, Leo, Maurice, Peter en Ted) speelde in Huizen tegen Bijmaat 3 en schoot geweldig uit de startblokken. Leo en Ted wonnen er elk drie van de vier, Daan en Gerard allebei twee. Opvallendste duels waren Gerard tegen Sven den Uijl en het dubbel Daan/Leo tegen Mark Meijer/Peter Bruggink. Beide wedstrijden werden in twee games gewonnen en beide keren bleken de Overhezers achteraf de twee punten voorgift niet nodig te hebben. Overhees 1 won met 7-11, een uitstekende start.

In team 2 zitten Allan, Frank, Mario, Rik, Ruben en gastspeler Gerben de Radder. Zij trapten thuis af tegen het bijzonder sterke REGA 2, dat met een tweedeklasser en liefst drie hoofdklassers aantrad. Ga d’r maar aan staan. Overhees kreeg in 17 van de 18 potten een voorgift van vaak vele (tot wel 17) punten en wist zo aardig wat punten te sprokkelen. Ruben bleef zelfs ongeslagen, vier keer winst. De voorgift tegen hoofdklassers Sven van de Pol en Michel van de Kamp had hij eigenlijk niet nodig, ongelooflijk knap! Ook Mario steeg boven zichzelf uit, hij speelde super en pakte drie overwinningen. Frank verloor een paar keer op twee puntjes in de beslissende derde game en bleef zonder winst, net als Allan. Maar Allan en Frank pakten samen wel de dubbel in twee games, wat Ruben en Mario dan weer niet lukte. Hadden zij één van die zeven (!) matchpoints verzilverd, dan was het een gelijkspel geworden tussen Overhees en REGA. Nu gingen de Nijkerkers met 8-10 winst naar huis. Toch een begin dat perspectief biedt voor het tweede bekerteam.