Na een paar mindere wedstrijden boekte team 3 weer eens een lekkere zege. In Hilversum werd Hilversum 20 met 2-8 opzij gezet, waardoor ons derde weer een plekje in de middenmoot bezet.

Jan liet wederom zien dat de 5e klasse eigenlijk te gemakkelijk is voor hem. De competitiedebutant won opnieuw al zijn potten en was dit keer zo dominant dat hij geen enkele game verloor. Sterker: nooit maakte zijn tegenstander meer dan acht punten. Top Jan!

Ook Mario wint er een hoop en was ook deze week weer goed voor twee keer winst, op Desmond Terlien en Erik van Buul. Helaas ging hij tegen Tom Lohmann nipt de mist in, 11-9 in de vijfde. Daar had meer in gezeten.

Maurice wist deze week gelukkig een einde te maken aan een periode van droogte. Hij kopieerde het resultaat van Mario: winst op Erik en Desmond, verlies van Tom, ook weer in vijf games.

In de dubbel een primeurtje: Jan en Maurice stonden voor het eerst zij aan zij en dat was een groot succes: 0-3. Eindresultaat dus 2-8 en team 3 staat er weer wat beter voor, in de middenmoot. Goed zo mannen!

One thought on “Overhees 3 haakt aan bij middenmoot

Reacties gesloten