Van de vier Overhees-teams ligt team 2 het meest voor de hand als degradatiekandidaat: vorig seizoen finishte het als vijfde en de competitieleider toonde zich mild door het team het voordeel van de twijfel te gunnen en opnieuw in de 4e klasse in te delen. Voorlopig toont Overhees 2 aan echt thuis te horen in die 4e klasse. Het won voor de twee keer, nu tegen Huizen 7: 6-4.

Team 2 moest het doen zonder de man of the match van vorige week, Ted. Gelukkig nam Leo die rol probleemloos over: hij bleef de hele avond gemakkelijk overeind, tegen Nicole van Beurden (3-0), tegen Kees Visser (3-1) en uiteindelijk ook tegen Rob Barendrecht, tegen wie hij weliswaar vijf games nodig had, maar die in die vijfde game wel kansloos was (11-3).

Frank kon ook tevreden zijn over de avond, hoewel hij een steekje liet vallen. Kees en Rob werden allebei in vier games opzij gezet en tegen Nicole stond hij 10-6 voor in de openingsgame, maar vervolgens leverde hij zes punten en die eerste game dus in, een voorbode van onheil. De tweede game werd nog wel ruim gewonnen, maar daarna was Frank volledig van slag: 1-11, 6-11. Een dompertje, maar toch twee keer winst.

Peter deed het beduidend beter tegen Nicole en hij rook aan de winst, maar de niet lekker spelende Nicole wist in vijf games krap aan te winnen. Vervolgens werd Peter weggespeeld door Kees, maar in zijn laatste duel wist hij toch nog een punt te pakken door Rob, die toch een rating heeft van een slordige 75 punten hoger, in vijven te verslaan: echt goed gedaan.

In de dubbel hadden Frank en Peter wel kansen, maar er werden teveel onnodige fouten gemaakt: 1-3.

Toegegeven: Huizen verscheen niet in de sterkste opstelling en bood daarmee kansen aan team 2. Desondanks hadden de drie van Huizen bij aanvang allemaal een hogere rating dan Leo, Frank en Peter en als je dan als team wint, dan geeft dat vertrouwen voor de toekomst.