Even een mindere week voor teams 3 en 4. Overhees 3 wist maar één punt te scoren tegen koploper ZTTV 3. Overhees 4 bracht een bezoek aan Woerden en keerde met lege handen terug. Was Allan met zijn gedachten al bij zijn reünie met boer Luuk uit Teuven?

Dat zou zomaar kunnen: wie zou er niet reikhalzend uitzien naar een weerzien met de gastvrije Vlaming en het prachtige landschap van de Voerstreek. Maar er moest eerst nog wel even een pot pingpong tegen Woerden 6 worden gespeeld. Allan en Ton hadden zeker kansen tegen de nieuwe koploper. Ton kwam het verst, tegen Tom van Berkum. Met 11-9 in de vijfde legde hij heel nipt het loodje. Allan wist twee keer tot vier games te komen en beide keren was hij dicht bij een beslissende vijfde, maar met twee keer 11-9 in de vierde mocht het niet zo zijn. Ook in de dubbel was Woerden net te sterk. Een geflatteerde 5-0 nederlaag, jammer.

Ook team 3 speelde tegen de koploper: titelfavoriet ZTTV 3, dat vorig seizoen nog 4e klasse speelde en ongetwijfeld terug zal keren op dat niveau. Met 9-1 zegevierde de Zeister equipe over ons derde en ook dit was wel een beetje overdreven: drie partijen gingen over vijf games en die gingen allemaal naar ZTTV. Mario won in zijn enkelspelen in totaal vijf games. Helemaal niet verkeerd en in elk geval beter dan Maurice, die zijn dag niet had en niet tot gamewinst kwam. Maar onder aan de streep maakte het weinig uit: allebei drie keer verlies. De eer werd gered door Rik, die laat op de avond Job Köbben wist te verslaan. ZTTV 3 is na de 9-1 uit het zicht verdwenen, Overhees 3 kan zich richten op de opdracht ‘best of the rest’ te worden. Dat wordt nog een uitdaging, want Bijmaat 3 is een geduchte concurrent voor plaats 2.