Gispen moest tegen een mank overhees 1 aantreden en er waren nogal wat wijzigingen in de opstellingen. Overhees moest het zonder Mark en Ruben doen wat een verzwakking betekende. Rik werd de aangewezen man om het team aan te vullen. Ruben was namelijk ernstig geblesseerd waardoor hij op zijn 90% blijft staan wat voor hem eigenlijk niet zo slecht uit kwam. Zijn enige opponent Mario Lenting van Gispen heeft namelijk dezelfde score wat een mooi gevecht zou zijn geworden. Tanya van der Sluis werd vervangen door Maurice.

Het avondje tafeltennis werd een heerlijke maaltijd voor Gispen. Hoewel het voorgerecht nogal slecht begon voor Gispen. Gerard liet het voorgerecht slecht smaken want de peper die Gerard in zn kont had deed Maurice capituleren in 4 sets. Wat heeft Gerard toch een lastig spel voor iedere tegenstander. Rik debuteert de tweede pot tegen the man to beat, Mario Lenting. Toegegeven, hij had een minder lastige tegenstander in zijn debuut wedstrijd mogen treffen. Mario dacht Rik zonder boter ook wel snel gaar zou worden maar Rik liet zich van zijn beste kant zien door de zeer lastige services gewoon vaak te retourneren. O.K. Mario was een maatje te groot maar Rik heeft laten zien dat hij binnen niet al te lange tijd een van onze beste clubleden wordt. Wel verlies maar super gedaan! De volgende potjes gingen helaas ook verloten al pakte hij bij iedere tegenstander een set. Tegen Huib had hij zelfs winst kansen met 5-11 , 12-10, 9-11 en13-15!

Na de dubbel die verloren ging begon de maaltijd steeds beter te smaken voor Gispen. Stefan maakte met zijn matige spel er een potje van en zorgde voor de saus op het toch al overheerlijke eten van Gispen.

Als laatste moet Gerard tegen Hong kong foei, Marioooo Lenting. Mario heeft namelijk zijn hoofd gesierd met een soort Japanse hoofdband en Gerard werd zijn sushi menu. We kennen Gerard als iemand, vaak irritant, lelijk, slechte grappen, snurkend. sorry ik dwaal af, maar die je niet snel boos kan krijgen. Okee het klasse verschil was te groot maar moet je dan op een stand van 10-11 dan achter je rug serveren? Gerard liep rood aan van woede, ja nog roder dus. Wat een zielig mannetje die Mario om het zo uit te spelen al zag het er wel indrukwekkend uit.

Rik bedankt voor de super invalbeurt en Ruben jammer dat je niet mee deed want ook op halve kracht had je het verschil kunnen maken achter de wedstrijdtafel. Zoals je een paar tafels verder op aan het tennissen was had je met dat niveau zeker je puntjes gepakt.

Het eerste heeft zich weten te handhaven in de derde klasse en deze euforie kon Gispen niet bederven.

 

2 thoughts on “Mank Overhees verslagen maar handhaving in 3e klasse

Reacties gesloten