De competitie is als een nachtkaars uitgegaan voor team 3. De laatste wedstrijd tegen SVE 14 stond er weinig meer op het spel en werd er geheel volgens verwachting met geringe cijfers verloren: 6-4. Overhees 3 finisht als vijfde.

Er gebeurde weinig verrassends in Utrecht: Mario won volgens verwachting van Ton Kennis en Jan Schrijver en verloor ook niet onverwacht van Jos van der Veen (hoewel hij daar de vorige keer nog van won). Allan was in het begin van de wedstrijd tegen Jan Schrijver gelijkwaardig aan zijn tegenstander, maar trok in 11-9 toch aan het kortste eind en kon het daarna tegen Jan en de anderen niet meer bolwerken. Ook Maurice beleefde niet zijn leukste avond. Hij wist Jan nog goed te verschalken, maar tegen Ton capituleerde hij uitermate nipt in een ware thriller (9-11, 9-11, 15-13, 11-9, 11-9), de enige verrassing van de avond. En ook tegen Jos kon het beide kanten op, maar weer viel het balletje verkeerd, 12-10 in de vijfde. Gelukkig ging het dubbel (Mario/Maurice) wel soeverein naar Overhees: einduitslag 6-4.

Team 3 wordt dus vijfde. Mario, Rik en Daan hebben een redelijk goed seizoen achter de rug, Maurice zit daar wat achter doordat hij een paar wedstrijden op het nippertje verloor. Allan en Ton hadden het zwaar in deze 5e klasse, maar ze zijn wel allebei tot winst gekomen dit seizoen.