TTV Overhees doet mee aan de Albert Heijn Sportactie. Van 4 t/m 24 september krijg je bij elke 10 euro aan boodschappen een AH Sportzegel en met 10 zegels kun je je aanmelden voor 5 sportactiviteiten. Maak bij TTV Overhees kennis met tafeltennis!

Tafeltennis staat in de top 10 van populairste sporten ter wereld en niet voor niets: tafeltennis is heel laagdrempelig en kan door vrijwel iedereen beoefend worden. Jong kan spelen tegen oud, man tegen vrouw, het maakt niet uit. Het is geen enkel probleem om er op latere leeftijd mee te beginnen en je kan het tot hoge leeftijd blijven doen. Tafeltennis is de ultieme sport om zowel lichamelijk als geestelijk fit te blijven. Maar vooral: het is geweldig leuk om te doen!

In de periode 5 september t/m 28 november kun je elke dinsdagavond vanaf 20:15 uur meespelen in het rechterdeel van zaal Orlando aan de Di Lassostraat 65 in Soest. Je hoeft alleen maar sportkleding en -schoenen mee te nemen, wij zorgen voor een batje en ballen. We zijn graag bereid om je de techniek te leren, maar je mag ook vrij spelen. Kom je alleen? Geen probleem, er is altijd wel iemand van ons om een balletje mee te slaan.

Meer informatie over de actie vind je op www.ahsportactie.nl. Meld je aan en maak kennis met tafeltennis bij TTV Overhees!