Terwijl in Daans hoofd het idee opkomt om Allan uit te dagen is Jan zichtbaar blij met zijn in de schoot geworpen koppositie van de Laddercompetitie 2023

TTV Overhees wenst iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2023 toe. Het nieuwe jaar opent met een stevige knal, want een paar weken voor de finale is de laddercompetitie danig op z’n kop gezet door een onverwachte move van de nummers 1 en 2.

Vanaf het begin van de afgelopen zomer gestarte ‘after-corona-laddercompetitie’ stonden Henrik en Hidde op de plekken 1 en 2 en het had er alle schijn van dat zij in een onderling finaleduel op 17 januari zouden uitmaken wie Het Gouden Laddertje een jaar lang op z’n nachtkastje zou mogen neerzetten. Beide kemphanen hebben echter tot onze spijt besloten de club te verlaten wegens andere bezigheden, waardoor ze beiden pardoes ‘van de ladder’ zijn gevallen.

De hele rest van het veld is daardoor twee plaatsen omhoog opgeschoven. De nummers 1 en 2 heten nu Jan en Frank, zie de actuele stand op de foto. Recentelijk heeft Frank Jan nog uitgedaagd in een poging om zijn positie nog wat te versterken, maar deze poging mislukte jammerlijk. De stand bleef dus ongewijzigd, maar na het nemen van de foto is Daan er nog wel in geslaagd om Allan van de zesde plek te verdrijven.

Er is niet veel gelegenheid meer om Jan en Frank uit de finale te houden. Op 3 januari hebben we het Nieuwjaarstoernooi en dan zal er niet of nauwelijks geladderd kunnen worden, vervolgens is 10 januari de laatste dag om nog hogerop te komen. Dus heb je ambities, dan is het zaak om haast te maken! De finale van de Laddercompetitie 2023 is zoals gezegd op 17 januari, waarna direct de Laddercompetitie 2024 start.