De start van de tweede competitiehelft was niet zo best, om het eufemistisch uit te drukken. Alle teams verloren, dik tot zeer dik.

Team 1 bracht het er nog het best van af. Uit bij hekkensluiter Woerden 6 werden zonder Ruben drie punten aan het conto toegevoegd. Het heeft niet echt vervelende gevolgen in de rangschikking. Overhees 2 bezocht koploper Gispen 6 en kreeg een 10-0 om de oren. Extra zorgwekkend is dat het team de hele avond maar drie games won en inmiddels in de degradatieproblemen zit. Ook Overhees 3 zakt verder weg. Het derde ging eveneens op bezoek bij de koploper, Elan 5. Het wist ternauwernood de eer te redden, maar de 9-1 nederlaag betekende dat team 3 nu de laatste plaats bezet.

Waren er dan geen lichtpunten? Zeker wel: Gerard won spectaculair van Wouter Blok, die een slordige 150 ratingpunten hoger staat. Mark pakte twee overwinningen, netjes gedaan. En Daan had de laatste jaren vier keer verloren van de dik 100 punten hoger genoteerde Bandi Sebök, maar wist hem nu voor het eerst te verslaan.

Zo zie je maar: er is altijd perspectief. Laten we ons daaraan vasthouden en op naar de volgende ronde. Go!!!