Na de laatste persconferentie van Rutte en Kuipers waarin o.a. werd gemeld dat er weer sportwedstrijden op amateurniveau mogen worden georganiseerd, heeft de afdelingscompetitieleiding van NTTB Midden razendsnel geschakeld en een competitieprogramma gepubliceerd. Aanstaande dinsdag start de competitie al! We hebben pas twee avondjes getraind (nou ja: het was meer een balletje slaan en bijpraten na elkaar zolang te hebben gemist), maar we moeten dus al meteen aan de bak (nou ja: we mógen aan de bak). Goed nieuws: na enkele seizoenen met drie teams gaan we nu weer met vier topteams het strijdperk in!

De kern van het eerste team bestaat uit Gerben, Jan en Mark. Na hun goede najaarsseizoen mogen zij opnieuw uitkomen in de 2e klasse, waarin ze Hilversum 7, HTV 1, LTTC 2, Otio 1 en WIK 1 treffen. Bunnik, Lelystad, Kockengen, Hagestein… zo kom je nog ’s ergens. Gezien de ultralange pauze en de ultrakorte voorbereiding is het lastig om te voorspellen hoe ver ons vaandelteam kan reiken, maar laten we inzetten op de middenmoot. Zet ‘m op mannen!

De hoofdrolspelers van team 2 zijn Gerard, Leo en Frank. Vorig seizoen werd op uiterst gelukkige wijze (na het tellen van games en met voordeel uit het feit dat de laatste wedstrijd niet kon doorgaan) de laatste plaats maar net ontlopen, maar het tweede is toch weer in de 4e klasse ingedeeld. Sterker: het lijkt zelfs bovenin mee te kunnen draaien in een poule met Laren 2, SVO 2, Woerden 6 en ZTTV 2. De heren zullen dan echter wel minder steken moeten laten vallen dan vorig seizoen. En we willen de druk niet al te hoog opvoeren, maar met slechts vier tegenstanders kun je je eigenlijk geen enkele misstap permitteren als je ervoor wil gaan. We zullen het zien!

In de 5e klasse gaat Overhees 3 de degens kruisen met ATC Almere 7, Hoogland 6, LTTC 4, ZETA 1 en jawel: SHOT 8 met de oude bekenden Barend van Lunteren, Gerrit Leeflang, Jan Opmeer en George Demmenie. Weer een fijne Soester derby dus, altijd spannend. Namens ons zullen Maurice, Peter en Daan tot het bot gemotiveerd zijn er wat moois van te maken. Het derde zit in een sterke poule en zal in vorm moeten zijn om zich te kunnen handhaven. Succes heren!

Overhees 4 speelt wederom duocompetitie, met als vaste kern Xavier en Ton, waarbij Daan ook inzetbaar is en wie weet kan Allan zijn comeback maken tegen het eind van het seizoen. Tegenstanders zijn Bunshot 6, DTV Smash 4, Fletio 5, Leerdam 6 en Maarssen 8. De ratings in deze poule lopen nogal uiteen en diverse spelers zijn nieuw en hebben geen rating, waardoor we ons maar niet aan een voorspelling zullen wagen. We houden het bij: doe jullie stinkende best toppers!

Allemaal veel succes en vooral plezier en laten we hopen dat we eindelijk weer eens een competitie helemaal uit kunnen spelen.