Bekerteam 1 kwam uit bij VEV 2 niet verder dan een gelijkspel, team 2 ging fors onderuit tegen Rega 3. Beide bekerteams hebben met 16 punten uit twee wedstrijden geen goede uitgangspositie voor plaatsing voor de volgende ronde.

Ruben was bij team 1 de man in vorm met vier winstpartijen. Echt heel knap, aangezien hij steeds op grote achterstand moest beginnen, tot wel 12-0. Allan deed het ook heel goed met twee solo-overwinningen en ook nog winst in de dubbel. Dat deed hij samen met Xavier, die verder niet tot winst kwam, maar er wel uiterst dicht bij was tegen Joost Brandsen, die met 23-21 in de beslissende derde game won. Peter won er net als Allan twee, prima gedaan. Team 1 heeft geen gunstige uitgangspositie voor plaatsing voor de knock out-ronde, maar het kan nog wel. Eerst maar eens kijken wat VEV 2 en Rega 2 tegen elkaar doen en dan in de laatste pot SHOT 2 verslaan met ruime cijfers, dat is sowieso nodig.

Team 2 verdeelde de winstpartijen aardig onder elkaar tegen Rega 3. Daan, Rik en Maurice wonnen er allemaal één, Ted wist er twee te winnen. En Ted won ook zijn dubbelpot, met Daan aan zijn zijde. Jammer was wel dat Ted van Jan Peter van Meerveld verloor, van wie hij in de gewone competitie nog gewonnen had dit vooorjaar. Het leverde al met al een 6-12 nederlaag op en ook team 2 loopt nu achter de feiten aan. In deze poule hoeft nog maar één wedstrijd te worden gespeeld, Barneveld 1 tegen Overhees 2. De Overhezers moeten met 6-12 winnen om nog door te komen. Een ingewikkelde opdracht…