Het is vermoedelijk nooit onderzocht, maar als er een klassement zou worden bijgehouden van de minst succesvolle verenigingen in de historie van de bekercompetitie van afdeling Midden, dan zouden wij waarschijnlijk met kop en schouders bovenaan staan.

Sinds 2013 doen we mee aan de gezellige ‘afterparty van de voorjaarscompetitie’, in totaal hebben er sindsdien 14 teams van Overhees meegedaan. Daarvan werden er 12 in de poulefase uitgeschakeld en de andere twee strandden in de eerste ronde van de knock-out fase: geen al te best cv.

Dit jaar deden we met één team mee en werd er drie keer verloren, met 11-7 van SVE 7, met 12-6 van ZTTV 2 en met 8-10 van SHOT 5. Daan, Jan, Maurice, Gerard en Xavier zaten allemaal tussen de 25 en 50%, niet genoeg om het team naar grote hoogten te kunnen stuwen. Máár: Rein heeft zijn eerste winst in zijn nog prille carrière geboekt! Machiel van Hooren van ZTTV was het slachtoffer, al moest die wel acht punten voorgeven. En Mike ontpopt zich tot een echte bekerkiller: vorig jaar heeft hij voor het eerst geproefd van het concept en won hij al een pot, maar dit jaar knalt hij gewoon naar de 75%, drie op vier! 

Als de rest nu eens een voorbeeld neemt aan Mike, dan kan geen club meer om ons heen de komende jaren. We vergeten deze bekermissie maar weer gauw, maar volgend jaar, dan zullen ze eens zien!