In de uitwedstrijd tegen TVA 1 noteerde ons eerste hetzelfde resultaat als in de thuiswedstrijd. Drie keer raden wat de uitslag was. Juist ja: 5-5.

Al voor de vijfde keer dit seizoen leverde een avondje pingpongen een gelijkspel op voor team 1, dat toch wel een curieus seizoen beleeft: het is nog steeds ongeslagen, maar wordt bij lange na geen kampioen. Zelfs ongeslagen vierde worden is nog steeds een reële mogelijkheid en dat zou toch bizar zijn.

Zowel Amerongen als Overhees schakelde een invaller in. Aan onze kant viel Jos voor de derde en laatste keer in, TVA deed een beroep op Enne Wierda. Het duel der invallers eindigde in een overwinning voor Overhees, waarmee Jos in al zijn invalbeurten succesvol was, wat een fantastische prestatie is. In Daniël der Nederlanden en Frans van Gent moest Jos helaas zijn meerdere erkennen.

Invaller Jos in actie

Gerard boekte precies hetzelfde resultaat: winst op Enne, verlies van Daniël en Frans. Vanzelfsprekend was het Ruben weer die de grootste bijdrage leverde in het voorkomen van een teamnederlaag, door wederom drie keer solo te scoren, waarbij Enne nog wel een game van hem pakte, wat op zich een buitenaardse prestatie is bij een ratingverschil van meer dan 500 (!) punten.

De dubbel werd door Ruben en Gerard verknald, waarmee de 5-5 een feit was. Op naar de volgende wedstrijd, tegen een andere degradatiekandidaat: SHOT 6. Aanstaande dinsdag in Orlando, dus vuvuzela’s paraat houden a.u.b.!