Nog even en we mogen ons weer bewijzen in competitieverband. Net als vorig seizoen staan we met vier teams klaar voor de strijd (drie in de reguliere competitie, een in duo) en ook de teamindelingen en niveau’s zijn ongewijzigd: 3e t/m 6e klasse. Met opnieuw een veelbelovende confrontatie met SHOT!

Team 1 (Ruben, Mark, Gerard en Stefan) treft in de 3e klasse E opnieuw de geelzwarte buren, maar een ander team dan vorig seizoen. Tegen het gepromoveerde SHOT 6 zou misschien eindelijk weer eens een Overhezer zege in de klassieke derby mogelijk kunnen zijn. Ook TVA 1 lijkt ‘te doen’ en de potten tegen Hoogland 4 kunnen spannend worden. Degradant Barneveld 1 wil vast weer terug naar de 2e klasse en zal bovenin meedraaien, waar ook Hilversum 13 op zal hopen. Ons eerste zou moeten kunnen strijden voor een plek in de middenmoot.

Overhees 2 zit in de 4e klasse F, een poule waarin het uit de 3e klasse gedegradeerde UTTC 5 en VTV 7 om het kampioenschap lijken te gaan spelen, met REGA 6 als gevaarlijke outsider. Voor Ted, Leo, Peter, Frank en reserve Jos hangt een bikkelharde degradatiestrijd in de lucht tegen Woerden 8 en promovendus Bijmaat 3. De verschillen onderin lijken op voorhand uiterst gering!

In de 5e klasse C is HTTC 7, de laatste seizoenen 4e klasser, de gedoodverfd favoriet, met Laren 2 als potentiële runner-up. Ons derde team (Jan, Maurice, Mario, Daan en Rik) zou in staat moeten zijn om samen met UTTC 8 mee te draaien in de middenmoot. De te kloppen teams zijn VEV 6 en het uit de 6e klasse afkomstige SVE 14.

Overhees 4 zit in de 6e klasse A duo, een poule met helaas maar vijf teams. Ton, Allan, Xavier en reserve Daan treffen net als vorig seizoen NSV 3, waartegen punten te halen zijn, net als tegen HTV 4. Dat zal tegen favoriet Almeerspin 3 lastiger worden en ook Bijmaat 5 moet hoger worden aangeslagen dan onze strijders. Toch moet een plek in de middenmoot mogelijk zijn.

Het feest begint aanstaande dinsdag, wanneer Overhees 1 thuis om 20:15 aftrapt tegen Hilversum 13. Allemaal veel succes en vooral plezier!