Het programma voor de voorjaarscompetitie 2013 is bekend. De vrees dat team 3 in de afgelopen competitie net te weinig punten heeft gehaald voor handhaving in de 5e klasse was helaas terecht: Overhees 3 komt het komende seizoen uit in de 6e klasse A. Daar treft het derde achtereenvolgens Vitus 2 uit Blaricum, Werinon 3 uit Muiderberg, Bijmaat 10 uit Huizen, Hilversum 26 en Douwe Egberts 3 uit Utrecht. De opdracht is duidelijk: zo snel mogelijk terug naar de 5e klasse.

Overhees 4 is ingedeeld in de 6e klasse J, waar het tegenstanders treft uit of rond Utrecht en de Heuvelrug: Fletio 3 uit Vleuten, UTTC 13 uit Utrecht, Quick 2 uit Doorn, TVA 3 uit Amerongen en Reflex Maarn 3.

Team 2 acteert net als vorig seizoen in de 5e klasse. Ook zij treffen UTTC en Quick, maar dan het twaalfde en het eerste. Verder ontmoeten zij in hun poule H Smash Woudenberg 3, TVS 4 uit Scherpenzeel en Hoogland 6.

Overhees 1 opent in de 3e klasse B tegen Barneveld 1, die zij nog wel kennen van het vorige seizoen. De overige tegenstanders zijn Bunshot 1 uit Bunschoten-Spakenburg, Hoogland 2, De Schans 3 uit Montfoort en ATC Almere 3.

De competitie start voor Overhees 1, 3 en 4 op 22 januari en voor team 2 op de 24e. Allemaal heel veel succes gewenst!