Beste sportvrienden,                                                              Soest, 16 december 2020

 

Het jaar 2020 is voor velen een zeer bewogen en ingrijpend jaar geweest! Zowel op het gebied van gezondheid, werk en recreatie heeft COVID-19 een zeer grote invloed gehad. En nog steeds!

Vol goede plannen begonnen wij het jaar 2020 met de voorjaarscompetitie, de clubkampioenschappen, de laddercompetitie en ons jaarlijkse ‘team-uitje’. Dit alles werd vanwege overheidsmaatregelen m.b.t. de COVID-19 pandemie geannuleerd. Zeer jammer.

Zelfs de competitie kwam stil te liggen en sporten in de zaal werd verboden. Daarom hadden wij op de oude locatie de tafels naar buiten gezet, zodat je toch nog een balletje kon slaan. Dat hebben wij enkele weken kunnen doen. Na de ‘versoepeling’ konden wij daarna wel weer binnen sporten, maar bijvoorbeeld weer geen dubbel spelen, ons zó geliefde spelletje. Ook de kantine bleef daarna op slot.

Nadat de competitie was afgelast en de zomermaanden verstreken, kwam er vanuit de gemeente het bericht dat wij de verhuizing naar de verbouwde ‘Willaertzaal’ in oktober konden inplannen. Na 25 jaar in het Orlandogebouw te hebben gesport, sluiten daar dit jaar definitief de deuren. Wij hebben in het Orlandogebouw mooie dingen meegemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de clubkampioenschappen, het handicaptoernooi, verschillende prachtige overwinningen in de competitie en de verschillende lustrums die wij er gevierd hebben, met complete Indische rijsttafels en bijvoorbeeld een casinoavond; dat waren hoogtepunten. Maar natuurlijk hebben we soms ook minder mooie dingen meegemaakt, zoals verloren wedstrijden, af en toe wat blessures en niemand vergeet meer het incident met onze collega Leo van der Horst. Gelukkig liep dat allemaal toch nog goed af! Wij hebben dit jaar zelfs een prachtige BBQ mogen vieren bij Leo thuis. Ook dat vergeten wij niet meer ? (gelukkig hebben wij de foto’s nog!)

Wij hebben diverse mannen én vrouwen zien komen en gaan. Maar altijd was er een sfeer van onderling respect en vriendschap, iets wat nog steeds de boventoon voert! Wij zetten dit graag met z’n allen voort in de nieuwe Willaertzaal, inclusief ‘ontmoetingsruimte’ ?

Ook beleefden wij onze eerste online algemene ledenvergadering ooit! Normaal gesproken voor velen altijd een mooi excuus om samen te komen en een leuke avond te hebben, maar ook dit kon vanwege de regelgeving niet meer live plaatsvinden. De digitale snelweg bracht in dit geval de oplossing.

Vanwege de laatste maatregelen, aangegeven door onze minister president Mark Rutte, is de zaal vooralsnog gesloten tot tweede helft januari 2021. Als het mee zit kunnen wij hier weer terecht vanaf dinsdag 26 januari 2021. Mocht dit anders worden, dan zullen wij jullie hiervan op de hoogte brengen.

Ik wens voor iedereen een mooie afsluiting van dit zeer bijzondere jaar en hoop dat eenieder een paar mooie feestdagen mag beleven met zijn dierbaren. Verder wens ik dat 2021 een jaar van herstel zal worden, zowel persoonlijk als op sportief gebied. Met de komende vaccins ‘lijkt’ een weg naar herstel te worden ingezet, maar dat wachten wij eerst maar even af. Ik hoop het van harte!

Veel plezier de komende feestdagen en graag tot ziens in 2021 in goede gezondheid in de Willaertzaal.

Met sportieve groet,

Jos Wildenburg

Voorzitter TTV Overhees.

2 thoughts on “Kerstbericht van onze voorzitter

  1. Fijn Jos, nog even het jaar laten passeren. Wellicht komr de vaccinatie snel en kan ik na 4 à 5 maanden weer een balletje komen slaan
    ?

Reacties gesloten