Gerben de Radder

Gerben de RadderOnze nieuwste aanwinst Gerben moet natuurlijk goed voor de dag komen bij zijn nieuwe club en heeft dus de hele zomer elke vrijdagavond meegedaan aan de Utrechtse Zomeravondkampioenschappen. Met succes: brons!

Al een paar jaar worden bij de Utrechtse clubs SVE, UTTC en SVO gedurende de zomerweken elke vrijdagavond open toernooien gehouden, de strijd om de ZAK (zomeravondkampioen) van Utrecht. Na een reeks speelavonden wordt op de laatste avond de totaalbalans opgemaakt en wat bleek: onze Gerben is dit jaar derde geworden en dus bijna de grootste ZAK van Utrecht! Een mooie prestatie, derde van de 40 deelnemers.

Gerben is dus lekker in vorm gebleven deze zomer en helemaal klaar voor de najaarscompetitie. Wil je ook nog even lekker wat wedstrijdritme opdoen voor de competitie weer begint? Doe dan het komend weekend mee aan de Open Utrechtse bij SVE (30 aug.), de Almere United Open, of aan het OTC Toernooi voor 40+ bij HTTC (beide 1 sep.). Zie ook onze altijd up to date  of de flyers aan het prikbord in de kantine.