De gemeenteraad van Soest heeft het college van B&W de opdracht gegeven om vanaf 2015 € 500.000,- minder uit te geven aan sport. Dit vraagt om een hernieuwde visie op de lokale sport en de gemeente is om deze reden bezig een klankbordgroep samen te stellen, die met de gemeente zal meedenken over de manier waarop de sport in Soest er uit kan komen te zien.

Op 13 november vindt de officiële aftrap plaats van de nieuwe sportvisie, om 19:30 uur in het gemeentehuis. Onder leiding van een oud topsporter wordt de klankbordgroep voorgesteld en wordt het proces om te komen tot een nieuwe visie toegelicht. Iedereen is welkom op deze bijeenkomst. Wel even aanmelden graag. Meer info vind je hier.

One thought on “Aftrap nieuwe sportvisie gemeente Soest

  1. Natuurlijk wordt het spannend hoe men de komende bezuinigingen worden gerealiseerd.
    Het huidige systeem heeft veel voordelen voor de kleine verenigingen om gebruik te kunnen maken van de locaties binnen de gemeente Soest . De diversiteit onder de verenigingen zal m.i. minder worden als de bijdrage aan de gemeente opgevoerd wordt.
    Het is daarom van belang dat we de veranderingen goed in de gaten houden om in te kunnen springen indien dat gewenst is.
    Groetjes
    Rob

Reacties gesloten