Met 2 punten voorsprong wordt de wedstrijd tegen Scherpenzeel begonnen. De vorige wedstrijd wisten Gerard en Stefan geen potten te pakken en was de 4-6 nederlaag te danken aan 3 punten door Ruben en de gewonnen dubbel.

Nu deed Ruben niet mee, maar wist Aloys in zijn plaats toch 2 van zijn 3 partijen te pakken.

Helaas kwam Overhees erg laat op gang, want er werd al snel naar een 0-5 achterstand gekeken voordat Aloys het tij met een punt leek te keren in de zesde match. Gerard wist in zijn eerste wedstrijd nog een 0-2 achterstand om te buigen tot 2-2 om de vijfde set alsnog te verliezen met 9-11. Precies hetzelfde huzarenstukje herhaalde hij daarna samen met Aloys in de dubbel 0-2 ombuigen en dan 9-11 verliezen in de vijfde 🙁

Er waren sowieso ontzettend veel games waar 9-11 op het scorebord kwam. Dus ook al deed de score ander geloven. Het waren stuk voor stuk leuke en spannende potten tegen een zeer gezellige en leuke tegenstander.

Na Aloys zijn winstpartij kon Gerard zijn andere partijen ook niet pakken en bleef puntloos.

Stefan wist Gerben wél te verslaan en haalde daarmee een kostbaar punt binnen. (kostbaar voor een mogelijk kampioenschap én voor de onderlinge strijd met Gerard om het individuele percentage!)  Zijn laatste pot werd echter in 3 sets verloren.

Aloys maakte de laatste wedstrijd nog erg spannend door, in een wedstrijd die van de  ene naar de andere kant ging, de vijfde set binnen te slepen met de  bekende 11-9  stand. (9-11 / 11- 2 / 5-11 / 11-6 / 11-9).

Onder het genot van wat drankjes en… Jawel 2 teamschotels! werd het nog tot laat gezellig. Ook TVS blijkt een groepje te hebben dat regelmatig samen pokert én af en toe een weekendje weg gaat (Zeeland / Valkenburg / Etc.) Het idee ontvouwde zich dan ook om misschien naast de tafeltenniscompetitie nog eens bij elkaar langs te komen voor een potje poker. Wordt vervolgd.

Het blijft overigens wel spannend in de competitie. Scherpenzeel ligt nu 2 punten op ons voor. Nog geen man overboord want als we goede zaken doen tegen Shot, wacht ons daarna, als laatste tegenstander de hekkensluiter Houten en daartegen zal dan met grote cijfers gewonnen moeten (en kunnen) worden. Dus wie weet!?!?!?!?!?