traning

Zoals jullie al gehoord hadden gaat Mark mensen helpen en begeleiden om de puntjes op de i te zetten op de fantastische tafeltenniscapaciteit waarover jullie reeds beschikken.
Onderaan dit bericht vind je een e-mailadres waar je jezelf kan opgeven.

Vertel in de mail je naam en waar je graag meer aandacht voor wilt hebben, zoals bijvoorbeeld verdedigen of topspin, enzovoort.

Mark zal niet alleen werken aan de zwakkere kanten maar zal de algehele techniek doornemen en de basis van tafeltennis, zoals bijvoorbeeld controle en opbouwen.
Uiteraard is het allemaal vrijwillig en je kan stoppen wanneer je wilt. Het is lastig plannen om iedereen die het wil tegelijk te trainen, maar Mark zal bij de meeste thuiswedstrijden ook aanwezig zijn en kan indien je het prettig vindt aanwijzingen geven tijdens de wedstrijden. Geef dit wel even aan in je mailtje, want niet iedereen wil dit.

Het is natuurlijk allemaal even wennen dat iemand je vertelt wat je beter kan doen terwijl je het gevoel hebt dat je het al aardig kan, maar je zal zien dat je binnen enkele weken profijt ervaart als je begeleid wordt.

Nou, wacht niet langer en meld je vrijwillig aan.

Het TTV Overhees begeleidingsteam

Technisch coördinator: Mark Immerzeel