Mark Immerzeel, het icoon van ttv Overhees de bebaarde legende de onverschrokken persoonlijkheid die zijn stempel op het vaderlandse tafeltennis heeft gedrukt in daad in de zaal en als offset drukker heeft zijn beslissing genomen om te stoppen!

Definitief zal zijn naam niet meer op de beker komen te staan die hij al 20 jaar heeft gewonnen. Dit is een prestatie van formaat die voor immer (zeel) de boeken in gaat! En dan bedoel ik misschien wel het Guinessbook. Hoe moet het nu verder…? Geen biertje meer aan de bar,nu lustte hij toch geen bier,niet meer pokeren, nu won hij toch niet zo veel, geen gezelligheid meer, nu was hij toch niet zo gezellig. Wat missen we eigenlijk? We zullen nooit meer een revanche bij hem kunnen halen! Geen jaarvergadering zal meer hetzelfde zijn. Als het om gezondheid gaat dan is dat het belangrijkste en zullen we je niet kunnen overhalen om verder te gaan ook niet recreatief want competitie hoort er bij.

Mark we balen er allemaal van en jij niet in de minste plaats. Ik hoop je nog vaak te zien. Bedankt voor al je inzet en dat je het niveau van de vereniging op een hoger plan hebt gebracht.

 

Stefan

One thought on “Mark stopt!!

 1. Beste alle, en Steef natuurlijk,

  Ik zal niet uit jullie straatbeeld verdwijnen…. steef wees niet bang ….je bent nog lang niet van mij af.
  erg fijn stukje die je hebt geschreven, doet me goed. thx
  Ik heb reeds met het bestuur gesproken om op welke manier dan ook me in te kunnen blijven inzetten voor de club.
  Ik ga mij bijvoorbeeld hard maken dat iedereen in de juiste kleding gaat tafeltennissen ;-0

  Ik zie je snel Vriend

Reacties gesloten