Overhees 1 leed in de seizoensopening een 6-4 nederlaag tegen Woerden 5. Het was aan Mark te danken dat de schade beperkt bleef.

Blijkbaar heeft Mark zijn topvorm vast weten te houden de afgelopen maanden:  vlak voor de zomer veroverde hij zijn 19e clubtitel en begin dit seizoen scoort hij een triple in de openingswedstrijd. Nadat eerst Kees van Kats (in vier games) en Dick Nobel (in vijven) waren verslagen, werd ook Willem van de Heuvel aan de zegekar gebonden en vooral die laatste pot was indrukwekkend: Willem is bepaald geen misselijke tegenstander, maar Mark veegde hem in 8-11, 8-11, 4-11 compleet van tafel. Respect!

Gerard en Stefan wisten daar geen winstpartij aan toe te voegen, hoewel ze er dicht bij waren, Stefan zelfs twee keer (waarvan één keer héél dichtbij). Gerard wist Kees tot een vijfde game te dwingen en Stefan deed hetzelfde met Dick en Willem, maar steeds ging de winst naar Woerden. Dat Stefan in zijn tweede vijfgamer tegen Dick met 12-10 de beslissende game verloor was erg zuur. Het had Overhees bijna een verdienstelijk gelijkspel opgeleverd, want Gerard en Mark waren in de dubbel trefzeker.

Uitslag dus 6-4, helemaal geen gek resultaat tegen dit sterke team. Wij kijken uit naar de Soester derby aanstaande dinsdag in eigen stadion tegen het vierde van SHOT!