Vroeger werd er nog wel eens wat geschreven in het wedstrijd boekje. Maar sinds de wedstrijdboekjes zijn verdrongen in ons digitale tijdperk is er niets meer van gekomen en eigenlijk is dat wel zonde.

Handicap toernooi

Eerst maar eens het handicap toernooi van 2016 in elkaar gezet door Mark en Daan.
Het enige wat met het tafeltennis te maken had was het gebruik van tafeltennisballetjes. Die werden gebruikt voor diverse spellen o.a. bekerpongen , kaas pongen, knikkerbordpong enz. Mijns inziens een leuke avond met in totaal l 9 spellen.

Uiteindelijk had Leo de hoogste score en werd gehuldigd als winnaar . Leo die ook al met zijn 100% score een topper is in de zesde klasse . Ook was er voor de creatieve tafeltennisser een mogelijk om zich wat creativiteit betreft te meten met de creativiteit van de collega tafeltennissers. Er moest iets moois gemaakt worden van een tafeltennis balletje, uiteindelijk werd Gerard gekozen door een onafhankelijke jury bestaand uit ons aller beste supporter van Team 1 en hapjes maker ( Lisa ).

Najaars competitie

Wat betreft de najaars competitie alleen maar lofuitingen voor de competitie spelers
De spelers van team 2 met Leo 100% Peter 91% en Frank 87% scoorde behoorlijk hoog wat betekende dat hun team met grote overmacht kampioen is geworden. Team 3 had het in de competitie een stuk moeilijker , maar werd uiteindelijk toch nog kampioen. Ook lof voor Mario die voor het eerst competitie speelde en een percentage haalde van 58 % en daardoor mede verantwoordelijk was voor het kampioenschap van team 3.

Team 1 kon het najaars seizoen niet echt genieten van Aloys ( blessure ) Maar Mark die bezig is aan een come back speelde weer enkele wedstrijden mee en zorgde er mede voor dat team in de derde klasse kan blijven. Ruben voelt zich ook wel thuis in de 3 klasse met maar liefst een scoringspercentage van 80%. Ook Stefan en Gerard zorgden voor het benodigd aantal punten die nodig waren voor handhaving in de 3de klasse.

Voorjaars competitie

Het voorjaars seizoen van 2017 heeft voor Over hees weer 3 teams in de competitie het 1ste team speelt in de 3de klasse het 2de en 3de team in de 5de klasse . Handhaving is het streven van de 3 teams alhoewel ik in de wandelgangen hoorde dat Leo gaat voor het kampioenschap in de 5de klasse. Zou natuurlijk super zijn.
Hopelijk wordt weer een succes seizoen voor de 3 teams.

De wedstrijdsecretaris Daan Gr.